Skip to main content
Home

Main navigation

  • english
  • deutsch
  • francais
  • فارسی
  • türkçe
  • Home
User account menu
  • Log in
contact us | Berlin | Bielefeld | Bremen | Hamburg | Jena | Wuppertal
Find out what's going on in Berlin, Bremen, Göttingen, Hamburg, Jena, NRW, Nürnberg, Bramsche-Hesepe

Breadcrumb

  1. Home

Miting ve Basın Açıklamasına - Köln

By kandolo, 8 June, 2006
description:

Garmisch-Patenkirchen’de 4-5 Mayıs 2006 tarihlerinde, Almanya İçişleri Bakanları Konferansı”nda, Almanya çapında göçmenlerin Alman vatandaşlığına geçme kriterleri kararlaştırıldı. Bu kriterler, göçmenlerin talepleri ve göçmen örgütleri dikkate alınmadan kararlaştırıldı.

Her zaman olduğu gibi, göç yasası, anti-terör yasası gibi yasalar, göçmenlerle tartışılmadan, göçmenlerin düşünceleri alınmadan, onların arkasından tartışılıp kararlaştırılmaktadır. 2005 yılında çıkarılan saldırgan ve gerici ‘Göç Yasası’nın CDU/ SPD Büyük Koalisyon Hükümeti için yeterli gelmediği görülüyor ki; bu yasanın yeniden sertleştirilmesi tartışılmaktadır. Almanya’nın resmi göçmenler politikası açık olarak göstermektedir ki; her yasa değişikliğinde yaşam koşullarımız biraz daha daraltılmakta, tüm göçmenler ‘terörist’ lanse edilerek toplum içerisinde kırminalize edilmektedirler.

Kendi duruşumuzu ve demokratik taleplerimizi anlatmak için sizleri düzenleyeceğimiz miting ve basın açıklamasına davet ediyoruz!

Tarih: 9 Haziran 2006

Saat: 18.00 Yer: Köln-Domplatte

Düzenleyenler: ADHF, AGIF, ATIF, Karawane, YEK-KOM

Location:

Köln, Domplatte

Der Kampf von Flüchtlingen braucht Geld!

Die Karawane ist maßgeblich auf Spenden angewiesen. Unsere Organisation besteht überwiegend aus Flüchtlingen, die (wenn überhaupt) nur über sehr geringe finanzielle Mittel verfügen. Aus diesem Grunde haben wir 2008 den „Förderverein Karawane e. V.” gegründet. Unser Verein ist als gemeinnützig anerkannt und kann deswegen auf Wunsch Spendenquittungen ausstellen, so dass sie steuerlich absetzbar sind. Wenn bei der Überweisung die Adresse mit angegeben wird, verschicken wir die Spendenbescheinigung automatisch spätestens am Anfang des Folgejahres.

Kontakt: foerderverein(at)thecaravan.org

Unsere Bankverbindung lautet:

Förderverein Karawane e.V.

Kontonummer
: 40 30 780 800

GLS Gemeinschaftsbank eG

BLZ: 430 609 67

IBAN: DE28430609674030780800
BIC: GENODEM1GLS

Secondary menu

  • Help
  • Impressum

10-Jähriges Jubiläum der Karawane

Sammlung aller texte zum 10 jährigen Jubiläum der Karawane all texts of the 10-years anniversairy of the CARAVAN for the rights of refugees and migrants